Produktet tona

ISP channels

ISP Channels ka shumëllojshmëri të kanaleve. Kjo platformë përmban edhe kanale me rezulucion 4K, prodhim i ISP Broadcast.

ISP channels

ISP Channels ka shumëllojshmëri të kanaleve. Kjo platformë përmban edhe kanale me rezulucion 4K, prodhim i ISP Broadcast.

Më shumë

DigitARB

Në DigitArb mund të gjeni kanale të cilat ua përmbushin pritshmëritë tuaja. Veçantia e DigitArb janë kanalet me rezulucion 8K.

DigitARB

Në DigitArb mund të gjeni kanale të cilat ua përmbushin pritshmëritë tuaja. Veçantia e DigitArb janë kanalet me rezulucion 8K.

Më shumë

TV Arbëria

Lajmet e fundit nga vendi, rajoni dhe bota mund ti gjeni në portalin TV Arbëria. Nëse doni të informoheni rreth historisë së Arbërisë...

TV Arbëria

Lajmet e fundit nga vendi, rajoni dhe bota mund ti gjeni në portalin TV Arbëria. Nëse doni të informoheni rreth historisë së Arbërisë...

Më shumë

TV Malisheva

TV Malisheva jep informacione të përgjithshme mbi ngjarjet aktuale në vend, rajon e botë. TV Malisheva sjellë një laramani të emisioneve.

TV Malisheva

TV Malisheva jep informacione të përgjithshme mbi ngjarjet aktuale në vend, rajon e botë. TV Malisheva sjellë një laramani të emisioneve.

Më shumë

Të gjitha kategoritë e kanaleve për të gjitha moshat

 • Informative: Kanalet kryesore informative shqipëtare dhe boterore.
 • Dokumentarë: Shkencorë, Historik, rreth natyres etj.
 • Sport: Të gjitha ligat dhe kampionatet lokale dhe botërore.
 • Filma: Aksion, Dramë, Fantshkencë, Triller etj.
 • Muzikë: Popullore, Folklorike, Argëtuese etj.
 • Për fëmijë: Programe edukuese, filma për të rinj dhe vizatimorë.
 • Dhe shumë kategori tjera…

Zgjidh një nga ofertat tona

Oferta
Standard

 • Internet
  166 Mbps
 • WiFi 6G
 • Kontratë mujore €18

€15 /Vjetore

Abonohu

Oferta
Standard

Plus
 • Internet
  266 Mbps
 • 266 Kanale
 • WiFi 6G
 • Kontratë mujore €25

€20 /Vjetore

Abonohu

Oferta
Gold

 • Internet
  366 Mbps
 • 366 Kanale
  + Digitalb
 • WiFi 6G
 • Kontratë mujore €30

€25 /Vjetore

Abonohu

Oferta
Gold

Plus
 • Internet
  366 Mbps
 • 400 Kanale
  + Big Brother
 • WiFi 6G
 • Kontratë mujore
  €33

€28 /Vjetore

Abonohu

Oferta
Diamond

 • Internet
  466 Mbps
 • 400 Kanale Full + Big Brother
 • WiFi 6G

€46 /Muaj

Abonohu

Oferta
Diamond

Plus
 • Internet
  566 Mbps
 • 400 Kanale Full + Big Brother
 • WiFi 6G

€56 /Muaj

Abonohu

Oferta
Platinium

 • Internet
  666 Mbps
 • 400 Kanale
  + Full
 • WiFi 6G

€66 /Muaj

Abonohu

Oferta
Platinium

Plus
 • Internet
  966 Mbps
 • 400 Kanale
  + Full
 • WiFi 6G

€96 /Muaj

Abonohu