Kjo platformë përmban kanale me rezulucion 4K dhe përmbajtja e këtyre kanaleve është e larmishme dhe çdo grupmoshë mund të gjejë përmbajtjen që i përshtatet. 

Ndërkaq të gjitha këto kanale hynë në kuadër të platformës lidere në tregun e Kosovës, platformës ISP Broadcast.