ISP Broadcast është një ndër platformat lidere në tregun e Kosovës, e cila bënë shpërndarjen e rrjetit me teknologjinë më të avancuar të internetit me fiber optik, dhe Wireles 6G.

Kompania ISP Broadcast është themeluar më 7 Dhjetor të vitit 2004. Edhe pas 19 vitesh në treg, ISP Broadcast vazhdon të mbetet adresa e parë e bashkëpunimit me kompanitë më me zë në tregun ndërkombëtar.

Platforma e kompanisë përmban afro 400 kanale televizive (350 kanale të ndryshme dhe 50 kanale sportive). Platforma ISP Braodcast është platformë e cila iu ofron më së shumti liga dhe kanale sportive për të gjithë adhuruesit e sportit.

Diferencën që kemi bërë në tregun që operojmë, bëri që kompania ISP Broadcast të hapë edhe dy platforma: ISP Channels, më 2019 dhe DigitArb, më 2020, në kuadër të kompanisë.

ISP Channels transmeton kanale 4k, kurse DigitArb transmeton kanale 8k.

Në vitin 2020, ISP Broadcast bëhet kompania e parë në Ballkan që ka startuar me implementimin e sistemit Wifi 6G, duke arritur majat e transferit të internetit deri ne 10 Giga.

ISP BROADCAST është drejt përfundimit edhe të platformës OTT për bashkatdhetarët tanë, ku misioni ynë do jetë të jemi pranë çdo shqiptari, me kanalet më të mira në treg, me tematikën tonë kombëtare.

Shpejtësi, korrektësi dhe mbi të gjitha risi, janë fjalët që ISP Broadcast e përfaqësojnë.

img img

Ne ofrojmë lidhjen më të mirë të internetit

Ju do të jeni në gjendje të përdorni internetin tuaj ISP Broadcast për të lidhur kompjuterin, telefonin dhe shumë pajisje të tjera.

  • Ekipi i ekspertëve me përvojë
  • Rrjeti më i mirë
  • Mbulueshmëri e gjerë
  • Përkrahje e shpejtë 24/7
  • Pako me çmime të arsyeshme
  • I besuar dhe i rekomanduar