ISP Broadcast ofron këto shërbime:

 • Shtrirje dhe mirëmbajtjen e kabllove optike
 • Shtrirje dhe mirëmbajtje të kamerave profesionale të sigurisë
 • Shtrirje dhe mirëmbajtje të alarmeve të sigurisë
 • Shtrirje dhe mirëmbajtje të shërbimeve elektrike shtëpiake
 • Shërbimet e Internetit dhe televizionit në Komunën e Prishtinës, Malishevës, Klinës, Drenasit dhe Burimit
 • Shërbimet e televizionit në platformën OTT
 • Animacione 2D dhe 3D
 • Video inçizime dhe montazha (Reklama të ndryshme)
 • Marketing dhe social media management
 • Marketing në televizione, portale, banera në web-portale
 • Zhvillimet e platformave të ndryshme, web development, ios development
img

Zgjidhjen perfekte të rrjetit e gjeni tek ne

Interneti në shtëpinë tuaj për të lidhur të gjitha pajisjet: kompjuterin, telefonin dhe pajisjet e tjera njëkohësisht, duke përdorur wireless 2.4, 5 dhe 6 GHz dhe përmes llojeve të ndryshme të kabllove.

 • imgNe sigurojmë shërbim cilësor
 • imgGjithmonë të gatshëm për mbështetje teknike
 • imgDisa ekipe me teknikë të aftë dhe me përvojë
 • imgKyqja falas, çmimi i muajit të parë i njejtë si tjerët

Internet dhe TV

Shijoni kualitetin e shërbimeve tona. Internet i shpejtë dhe stabil. Të gjitha kategoritë e kanaleve.

Internet dhe TV

Shijoni kualitetin e shërbimeve tona. Internet i shpejtë dhe stabil. Të gjitha kategoritë e kanaleve.

WIFI Internet

Wifi 2.4GHz, 5GHz dhe 6GHz. Kualiteti i shërbimit tonë ofron mundësi qasjeje për çdo pajisje dhe distancë.

WIFI Internet

Wifi 2.4GHz, 5GHz dhe 6GHz. Kualiteti i shërbimit tonë ofron mundësi qasjeje për çdo pajisje dhe distancë.

Tring TV & Wifi Antena

Për të gjithë ata që nuk kanë mundësi të kyqen në rrjetin kabllor (Fiber) ne ofrojmë kualitet dhe çmim special.

Tring TV & Wifi Antena

Për të gjithë ata që nuk kanë mundësi të kyqen në rrjetin kabllor (Fiber) ne ofrojmë kualitet dhe çmim special.

IPTV

Për të gjithë ata që jetojnë jashtë por edhe brenda Kosovës ofrojmë zgjidhje ideale me çmim të arësyeshëm.

IPTV

Për të gjithë ata që jetojnë jashtë por edhe brenda Kosovës ofrojmë zgjidhje ideale me çmim të arësyeshëm.

Zbuloni ofertat tona
me të vlerësuara

Oferta Standard PLUS

266 MBPS
 • Internet 166 Mbps
 • WiFi 6G
 • 266 Kanale
 • Kontratë mujore €25
Kontratë vjetore

€20/Muaji

Oferta Gold PLUS

366 MBPS
 • Internet 366 Mbps
 • WiFi 6G
 • 400 Kanale + Big Brother
 • Kontratë mujore €33
Kontratë vjetore

€28/Muaji

Oferta Diamond PLUS

566 MBPS
 • Internet 566 Mbps
 • WiFi 6G
 • 400 Kanale Full + Big Brother
Kontratë vjetore

€56/Muaji

Oferta Platinium PLUS

966 MBPS
 • Internet 966 Mbps
 • WiFi 6G
 • 400 Kanale + Full
Kontratë vjetore

€96/Muaji

img
img
img
img
img
img